Domů Nový firemní přístupový bod NETGEAR se vzdálenou správou

Nový firemní přístupový bod NETGEAR se vzdálenou správou

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Středa, 27. únor 2019

 

 Netgear_WAC510Praha, 26. února 2019 – Společnost NETGEAR, globální dodavatel inovativních síťových produktů pro koncové uživatele, firmy a poskytovatele služeb, uvádí na český a slovenský trh firemní třípásmový bezdrátový přístupový bod NETGEAR WAC540 řady Insight. Novinka nabízí kombinaci rychlého a stabilního bezdrátového připojení a vzdálené správy odkudkoli na světě.

Designově propracovaný třípásmový bezdrátový přístupový bod WAC540 v sobě snoubí Wi-Fi standard 802.11ac Wave 2, technologii 4x4 MU-MIMO, pokročilý roaming a řadu dalších vyspělých funkcí (např. load balancing, airtime fairness či beamforming), díky nimž zajišťuje rychlé a stabilní bezdrátové připojení o celkové rychlosti přenosu dat až 3 Gb/s (400Mb/s v 2,4GHz pásmu, 867 Mb/s v nižším 5GHz pásmu a 1733 Mb/s ve vyšším 5GHz pásmu). Zařízení je tak ideální zejména do vytíženého firemního prostředí s velkým počtem připojených klientů, které vyžaduje vysoce kvalitní připojení zajišťující bezproblémový chod společnosti i celé její IoT infrastruktury.

Součástí přístupového bodu je také dvojice gigabitových ethernetových portů s podporou PoE+ a funkcí Auto Uplink. Jednotlivé porty lze dále vzájemně propojit a zdvojnásobit tak celkovou přenosovou rychlost. Bezpečnost zařízení i celé sítě zajišťuje podpora WPA/WPA2, filtrace adres MAC i blokace SSID.

Rychlý přehled odkudkoli

Rychlé a snadné nastavení, konfiguraci a správu zařízení odkudkoli na světě zajišťuje dostupná mobilní aplikace či webový portál NETGEAR Insight. Uživatelé tak nemusejí vynakládat další finanční prostředky na koupi kontrolerů či podobných zařízení určených ke správě přístupových bodů. Jejich prostřednictvím tak získají potřebné informace o připojených zařízeních, stavu a zdraví sítě, spotřebovaných datech, a další důležitá data.

Cena a dostupnost

Bezdrátový přístupový bod WAC540 je v prodeji s prodlouženou 5letou hardwarovou i NBD zárukou v síti všech obchodních partnerů společnosti NETGEAR za doporučenou koncovou cenu 6 260 korun s DPH.

 

Přehled nových článků

insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky