Domů maxon získal firmu Parvalux – významného výrobce motorů

maxon získal firmu Parvalux – významného výrobce motorů

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Pátek, 22. únor 2019

 

parvalux-100Skupina maxon motor group se rozrostla o nového významného člena:

maxon nově získal britského výrobce elektrických motorů a převodovek, firmu Parvalux Electric Motors Ltd. Touto akvizicí maxon rozšířil svůj sortiment o výkonné pohony určené pro aplikace v oblasti zdravotní techniky, průmyslové automatizace a dalších oborů.

maxon motor, specialista na mechatronické pohonné systémy, získal britskou firmu Parvalux Eletric Motors Ltd.. Parvalux má více než 70 let zkušeností s vývojem a výrobou kartáčových stejnosměrných motorů, střídavých motorů a převodovek. Společnost má 158 zaměstnatnců ve třech výrobních závodech v Bournemouth, Dorset. Parvalux generuje příjmy ve výši 23 milionů britských liber ročně, přičemž více než 40% produkce je exportováno do celého světa.

Skupina maxon motor rozšířila díky integraci společnosti Parvalux svou nabídku produktů o stejnosměrné pohony v rozsahu výkonu až 1,5 kW, střídavé motory, šnekové převodovky. Učinila tak další důležitý krok k tomu, aby se stala poskytovatelem komplexních systémových řešení v oblasti pohonné techniky. Tato akvizice otevírá zajímavé trhy v oblasti zdravotní techniky (pojízdné schody, elektrické vozíky, atd.) a v průmyslu (robotika a transportní systémy). Naopak Parvalux tímto spojením získal výhodu využití globální prodejní sítě společnosti maxon. Správní rada Parvalux zůstává nezměněna.

Rozšíření o společnost Parvalux odpovídá strategii společnosti maxon motor, která chce poskytovat komplexní pohonná řešení „šitá na míru“ náročným požadavkům svých zákazníků.

 

V České republice zastupuje skupinu maxon motor společnost Kwapil & Co GmbH., člen konsorcia. Rádi zodpovíme Vaše dotazy a požadavky z oblasti pohonné techniky na Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

 

Přehled nových článků

insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky