Domů

Nová verze snímače polohy hladiny kapalin pro korozivní prostředí

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Napsal uživatel redakce Etm   
Úterý, 05. květen 2009
snimac_st_h_titlSpolečnost Siemens přichází s novou verzí ultrazvukového snímače polohy hladiny kapalin s typovým označením ST-H. Novinkou je povrchová úprava senzoru z polyvinylidenfluoridu (PVDF), který zvyšuje chemickou odolnost snímače a otevírá nové možnosti jeho použití. Bezkontaktní snímač je vhodný pro použití v korozivním pracovním prostředí, např. na čerpacích stanicích, ve studnách, při skladování chemikálií, na kotlích nebo v technologických zásobnících.

Snímač ST-H tvoří ve spojení s ultrazvukovou řídicí jednotkou značky Siemens převodník polohy hladiny kapalin, jenž je schopen měřit na vzdálenost až 10 m při provozní teplotě v rozmezí od –40 do +73 °C. Součástí snímače je také mechanické připojení o velikosti 1", resp. 2". Snímač lze tedy snadno instalovat na nejrůznější nádoby a studny. Při montáži s použitím šroubení o velikosti 2" jsou všechny plochy snímače smáčené měřeným médiem kryty polyvinylidenfluoridem, což zajišťuje mimořádnou odolnost snímače proti korozním vlivům.

snimac_st_h

Snímač ST-H odolává prachu, vlhkosti, korozi, vibracím, zatopení kapalinou i extrémním teplotám. Bezkontaktní přístroj nevyžaduje opakované pracné čištění a nastavování, které je běžné u tradičních kontaktních hladinoměrů. Další informace jsou k dispozici na internetové adrese http://www.siemens.com/level.
 
insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky