Domů Inteligentní automatizační edge platforma FlexEdge™ od Red Lion integruje IT a OT

Inteligentní automatizační edge platforma FlexEdge™ od Red Lion integruje IT a OT

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Pátek, 02. říjen 2020

FlexEdge DA70 with sleds and modules.jpg ico500Pokročilé možnosti komunikace a výkonná automatizace v jednom operačním systému
Inteligentní automatizační edge platforma FlexEdge™ od Red Lion kombinuje škálovatelnost operačního systému Linux® s výkonem softwaru Crimson® 3.2 do jednoho uživatelsky přívětivého prostředí. Toto spojení umožňuje jedné řídicí stanici FlexEdge zajistit pokročilou komunikaci, zabezpečení dat a automatizaci. Integrací informačních systémů (IT) a provozní řídicí techniky (OT) pomáhají jednotky FlexEdge zákazníkům snižovat náklady, zvyšovat zabezpečení dat a zlepšovat produktivitu.

Platforma FlexEdge, vybavená softwarem Crimson 3.2, dává zákazníkům maximální flexibilitu tím, že umožňuje snadno modifikovat funkce řídicí stanice vždy, když to aplikace vyžaduje. Od pokročilé komunikace k automatizaci, jedna řídicí stanice dokáže vše.

Zákazníci mohou přidávat další funkce prostřednictvím rozšiřujících aktualizací softwaru, které lze odemknout v přímo v provozu, a eliminovat tak potřebu pořizovat další zařízení, což šetří peníze a omezuje prostoje.

Nové schopnosti otevírají dveře novým kombinacím produktů, a to dále rozšiřuje oblast úloh, kde je možné platformu FlexEdge použít. Modulární komunikační zásuvné moduly řídicí jednotky FlexEdge umožňují uživatelům používat pro kritické komunikační aplikace multibuňkové radiové komunikační brány. Pro prostředí s náročnými podmínkami nabízí platforma izolované sériové porty, směrovatelné ethernetové porty, volitelné zásuvné moduly pro sériové rozhraní, USB, Wi-Fi a mobilní sítě a rozhraní pro I/O, které lze instalovat v provozu.

Chcete-li se o inteligentní automatizační edge platformě FlexEdge™ od Red Lion dozvědět více, navštivte www.flexedge.net

 

Přehled nových článků

insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky