Domů Společnost Heilind dodává více než 9000 výrobků Heyco

Společnost Heilind dodává více než 9000 výrobků Heyco

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 8
NejhoršíNejlepší 
Pátek, 29. březen 2019

Speciální distributor Heilind nyní dodává výrobky z nabídky značky Heyco, jednoho z nejlepších výrobců v oboru správy kabelů a elektromechanických součástek z plastu a kovů.

1Společnost Heyco nabízí více než 9000 položek včetně kabelových spojek, průchodek, odlehčovacích prvků, zátek pro slepé otvory, pouzder, PCB a LED vložek a rozpěrných šroubů. Všechny hlavní výrobky z nabídky jsou dodávány ze skladu bez minimálních objednávek.

 

Image 1: (Left to right): Stefan Barrig, Division Manager at Heilind Electronics Industrial and Jan Marko, General Manager EMEA Region at Heyco


Výrobky jsou charakteristické vysokou kvalitou použitých materiálů a nízkými výrobními náklady. Proto lze realizovat i cenově efektivní produkty na zakázku, jako jsou PCB vložky pro speciální sestavy. Společnost Heilind převezme konzultaci a zajistí rychlou dodávku počátečních prototypů. Stojí za to všimnout si, že společnosti Heilind a Heyco již několik let úspěšně spolupracují v Severní Americe.

Heilind bude v příštích několika týdnech otevírat novou továrnu v Polsku, aby se přiblížil svým cenným zákazníkům na středoevropských a východoevropských trzích. Společnost později poskytne další informace.

Image 2: Společnost Heilind nabízí více než 9000 výrobků Heyco včetně kabelových spojek, průchodek, odlehčovacích prvků, zátek pro slepé otvory, pouzder, PCB a LED vložek a rozpěrných šroubů.

 

13O společnosti Heilind

Heilind je jeden z nejlepších specializovaných distributorů konektorů a elektromechanických součástek. S více než 120 výrobci, včetně všech hlavních značek ze světa konektorů, Heilind nabízí širokou řadu výrobků. Tři hlavní principy společnosti Heilind jsou: rychlá dostupnost, technická podpora a kvalitní služby.

O produktech Heyco

Společnost Heyco vznikla v roce 1926 a je jedním z nejlepších výrobců v oboru správy kabelů a elektromechanických součástek z plastu a kovů. Více než 90 let zkušeností s vývojem a výrobou vstřikovaných a kovových dílů umožňuje společnosti Heyco plnit nejnáročnější požadavky zákazníků.


Kontaktní údaje

Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

 

 

 

 

Přehled nových článků

insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky