Domů Samsung představuje lifestylové televizory pro rok 2019 Na veletrhu CES 2019 se představí „The Frame“ a „SERIF TV“

Samsung představuje lifestylové televizory pro rok 2019 Na veletrhu CES 2019 se představí „The Frame“ a „SERIF TV“

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Pátek, 21. prosinec 2018

samsung_the frame 1-1Soul – Jižní Korea, 21. prosince 2018 – Společnost Samsung oznámila, že její nové lifestylové televizory pro rok 2019 – modely The Frame a The Serif TV – budou k vidění na CES 2019, největším světovém veletrhu spotřební elektroniky v Las Vegas. Modely televizorů Frame a Serif TV určené pro rok 2019 nabídnou špičkový a inovativní design ve spojení s kvalitou obrazu zajišťovanou technologií QLED a chytrými funkcemi Smart, takže spotřebitelům poskytnou nejlepší možný zážitek ze sledování TV.

 

Modely Frame a Serif TV se řadí do prominentní lifestylové řady televizorů Samsung, překonávají koncepci tradičních televizorů a stávají se designovou ozdobou interiéru, která obohatí vzhled každého obytného prostoru. V rámci veletrhu CES 2019 budou lifestylové televizory Frame a SERIF TV vystaveny v televizním showroomu ve stánku společnosti Samsung, kde předvedou svůj inovativní design, výkonnostní parametry i to, jak se dokážou stát přirozenou součástí každodenního života.

 

„Televizory se tradičně zaměřovaly pouze na technické vlastnosti, jako jsou kvalita obrazu nebo výkon, ale nyní se televizory stávají také platformou pro vyjádření životního stylu, která se stává přirozenou součástí každodenního života spotřebitelů,“ uvedl Jongsuk Choo, výkonný viceprezident divize Visual Display společnosti Samsung Electronics. „Letošní modely The Frame a SERIF TV jsou vylepšenými lifestylovými televizory, které nabídnou zážitek z televizorů jako nikdy předtím.“

 

samsung_the frame 3-1Televizor Frame 2019 od společnosti Samsung

Pokud se televizor Frame zrovna nepoužívá ke sledování televizního vysílání nebo filmů, zobrazuje v režimu Art umělecká díla v digitální podobě, a to včetně obrazů a fotografií, a dokáže tak proměnit obytný prostor v uměleckou galerii. Snímač jasu, kterým je Frame vybaven umožňuje upravit barevné podání tak, aby se přizpůsobilo jasu v místnosti a dosáhlo tak optimálního zobrazení uměleckého díla na obrazovce přístroje.

 

Letošní model televizoru The Frame nabídne také špičkovou obrazovou kvalitu zajišťovanou technologií QLED, která dokáže zobrazit vyšší kontrast, hlubší a tmavší černé odstíny a pokrýt 100 % barevného prostoru. Díky těmto vylepšením si uživatelé mohou vychutnat obsah v nejvyšší kvalitě, a když je televizor vypnutý, mohou se kochat uměleckými díly.

 

Obchod s uměleckými díly pro Frame (Art Store)[1] staví kromě toho na svých partnerských vztazích s nejprestižnějšími galeriemi a muzei na světě a zpřístupňuje více než 1000 uměleckých děl. Do Art Storu byla nedávno přidána mistrovská díla z galerie Uffizi v Itálii, muzea Vincenta Van Gogha v Nizozemsku či muzea Te Papa na Novém Zélandu. Společnost Samsung bude i v budoucnu dále rozšiřovat své partnerství s muzei, aby posílila svůj ekosystém distribuce uměleckých děl.

 

 

Frame podporuje také funkci hlasového asistenta Bixby, kterého společnost Samsung vyvinula jako platformu pro hlasové ovládání využívající umělou inteligenci a který tento model proměňuje ve skutečně inteligentní televizor. Prostřednictvím Bixby lze televizor ovládat a přistupovat k platformám umožňujícím streamování videa pomocí jednoduchých hlasových příkazů, které uživatelům poskytují lepší zážitek ze sledování multimediálního obsahu.

 

SERIF TV

Serif TV byl jako televizor kladoucí důraz na estetiku vyvíjen ve spolupráci s pařížskými designéry, bratry Ronanem a Erwanem Bouroullecovými, dvěma nejslavnějšími průmyslovými návrháři na světě, kteří se specializují na nábytek.

 



 

Přehled nových článků

insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky