Domů Honor: Aktualizace na Marshmallow pro honor 7 je tady

Honor: Aktualizace na Marshmallow pro honor 7 je tady

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Středa, 25. květen 2016

Honor_7_gold_02Značka mobilních telefonů Honor se rozhodla potěšit majitele své vlajkové lodi honor 7 aktualizací operačního systému na nejnovější Android 6 Marshmallow. Aktualizace přinese rovněž update unikátního uživatelského prostředí  EMUI, a to na verzi 4.0. Majitelé smartphonu honor 7 se tak mohou těšit na rychlejší chod systému, delší výdrž baterie a desítky dalších dílčích vylepšení.  

Momentálně aktualizace zahrnuje vlajkové lodě Honor 7 i Honor 7 Premium. První vlna aktualizací už začala, v nejbližší době se dočkají všichni majitelé těchto modelů. Systém se upgraduje bez ohledu na stávající verzi Androidu. Aktualizace nabídne telefon automaticky skrze systémové notifikace (metoda OTA).

Důraz na bezpečnost, rychlost i šetření baterie

Aktualizace operačního systému na verzi Android 6 Marshmallow jde ruku v ruce s povýšením uživatelského prostředí EMUI na verzi 4.0. Vylepšení přináší řadu užitečných novinek. Jednou z nich je chytré šetření baterie, kdy telefon pozná, zda ho používáte, nebo jen přes noc leží na stole a automaticky zvolí optimální výkonové nastavení.

Důležitou změnou je zvýšení bezpečnosti při instalaci aplikací. Systém s Marshmallow nyní umožňuje vypnout či zapnout celkem osm různých oprávnění.  Patří mezi ně kontakty, telefon, sms, umístění, mikrofon, fotoaparát, kalendář a senzory pohybu.

Honor_7_01Další vychytávkou je snazší práce s hypertextovými odkazy napříč aplikacemi.

V neposlední řadě potěší i vylepšené kopírování, vyjímání a vkládání textu. Celkově pak uživatel získá plynulejší chod systému, rychlejší odezvu a více možností k přizpůsobení vzhledu OS.  

 

Přehled nových článků

insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky