Domů

AHLBORN - Univerzální měřicí přístroje

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Napsal uživatel Radek Buřil, AHLBORN měřicí a regulační technika s.r.o.   
Čtvrtek, 19. listopad 2009

almeno2_titlStačí mít jeden ALMEMO univerzální přístroj a můžete měřit téměř všechno, co měřit lze! Že to není možné? Ale je!!! Nejmodernější technologie v oblasti měřicích přístrojů a čidel, vyvinutá Německou firmou AHLBORN GmbH, umožňuje ke každému typu měřicího přístroje řady ALMEMO připojit pomocí specielního konektoru jakýkoli snímač a to nejenom snímače dodávané firmou AHLBORN GmbH, ale i snímače firem ostatních.
Tato modulární měřicí technika nachází stále větší oblibu u všech, kteří potřebují provádět krátkodobá i dlouhodobá měření. Obrovskou výhodou je, že pro různá měření, ať už fyzikálních, chemických nebo elektrických veličin každému postačí naučit se pracovat pouze s jedním přístrojem a tím obsáhnout zcela vše. Pouhou záměnou čidla, nebo připojením jiného snímače do přístroje ALMEMO se automaticky přístroj nakonfiguruje na měření podle zvolené sondy a na obsluhu nezbývá v případě základních měření už jiná práce, než odečíst měřenou hodnotu z displeje. Tato hodnota je samozřejmě zobrazena v konkrétních číslech a s příslušnou jednotkou.

almeno2_1

Přístroje ALMEMO také mohou být vybaveny více vstupy, což dává možnost připojit i několik různých nebo stejných čidel současně a tím měření provádět na více místech. Pokud je požadován zápis o měření, lze data v předvoleném měřicím cyklu zapisovat automaticky do paměti ALMEMO přístroje nebo přímo posílat na externí tiskárnu.

almeno2_2

S příslušným propojovacím kabelem jde využít i standardní rozhraní USB a přeposlat měřené hodnoty do Vašeho PC.
Data lze pomocí softwaru s českým prostředím tabulkově nebo graficky vyhodnotit. Přístroje mohou být napájeny z vnitřní baterie, vestavěného akumulátoru, z autobaterie nebo přímo přes stabilizovaný adaptér ze sítě 220 V.

almeno2_3

Mnohostranné možnosti využití měřicí techniky ALMEMO činí z těchto přístrojů všestranného pomocníka na vývojových, výrobních, meteorologických a zkušebních pracovištích.

Kontakt:
AHLBORN měřicí a regulační technika s.r.o.
Dvorecká 359/4, 147 00 Praha 4
Tel: 02/61218907, fax:02/61210744
Mobil:0603/432916
e-mail: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript
Internet: http://www.ahlborn.cz

 
insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky